Fodbold
Forårssæson 2021

Ekstra-ordinært pga. Corona-nedlukningen åbner vi op for forårssæsonen allerede i uge 9 for børne- og ungdomshold, og vi udvider vores "gratis" prøvetræninger til at gælde hele marts samt de 3 første træninger i april. Under træningstider kan man se de forskellige holds opstart og træningstider - siden opdateres løbende.

Vi følger DBUs Corona-retningslinier, som kan ses her > https://www.dbu.dk/klubservice/fodboldens-corona-regler/

Tilmeldingssiden er snarest opdateret med alle hold.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at klikke på et hold nedenfor, når du har fundet det rigtige så klik på "Tilmeld" knappen, så åbnes tilmeldingsformularen. Hvis det er første gang du tilmelder dig skal du udfylde navn og adresse mv (til venstre i formularen). Hvis du tidligere har tilmeldt dig andre hold i ØSVN-IF vil du have modtaget en email med brugernavn og password, disse skal så blot indtastes (til højre i formularen).

Privatlivspolitik
I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

Politikker